понеділок, 9 березня 2020 р.


Свято весни  і мами у дитячому садку «Пізнайко»

З початком весни, з першою травичкою, ніжними квітами й дзвінким  співом  пташок приходить до нас свято весни  і мами.
Завітало свято і в наш гомінкий садочок з весняними  квітами, радісними посмішками і приємними  сюрпризами.
Розпочались свята з поздоровлень найменших пізнайчат. Вихователі  заздалегідь готувались до свята: прикрашали групу, готували з дітьми  сюрпризи для матусь, а діти старанно розповідали вірші, співали пісні, та звичайно ж,  грали в ігри.
Малята молодших груп «Дюймовочка» і «Посмішка» щиро привітали своїх   мам і допомогли свинкі Пепі спекти святковий пиріг для матусі. Веселі Мишенята назбирали зернятка для муки, Курочка із Курчатами принесли яєчка, а трудівниці – Бджілки пригостили медком. Пиріг вийшов на славу! Пепа була дуже задоволена!












І до дітей молодшої групи «Сороконіжка» завітала в гості бешкетуля Пепа. Вона не знала,  як їй привітати свою матусю, а малята навчили її прибирати іграшки, прати хустинки, казати матусі лагідні, приємні слова.



Святкові концерти  підготували для матусь діти груп «Весела бджілка», «Сонечко» і «Перлинка». Дзвінко лунали вірші, пісні, кружляли таночки, багато приємних слів, комплементів почули любі матусі в цей день від своїх  діточок.










А в середній групі «Ягідка» в гості до дітей прийшла мама – Коза зі своїми Козенятами. Вони дуже гарно привітали свою  маму. А ще прибігали лисенята і співали весняну пісеньку. І Бджілки не забули привітати своїх мам. Вони весело затанцювали таночок,  а сіренький Їжачок подарував матусі гарні квіти. І все було б добре, як би не з’явився сірий Вовк, який налякав всіх присутніх. Але сила добра перемогла, і Вовк зрозумів, що не можна нікого ображати і навіть запросив маму – Козуню на запальний таночок.





Дуже неочікуваний і приємний сюрприз влаштували хлопчики старших груп «Екотопік» і «Зірочка», запросивши всіх матусь і дівчаток у морський круїз. На святковій палубі лайнера звучали веселі і лагідні пісні, ласкаві слова привітань, ігри і навіть була дискотека! Всі пасажири святкового лайнера були веселі і задоволені, а наприкінці круїзу ще й отримали сувеніри!











Свята залишили приємні спогади, та заряд позитиву і гарного настрою  надовго.










  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...