вівторок, 3 березня 2020 р.


Місячник безпеки під час використання газу в побуті

На виконання   наказу відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради від  03.01.2020   №7-аг «Про проведення Місячника безпеки під час використання газу в побуті», відповідно до плану роботи відділу освіти на 2020 рік та з метою формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров’я, з 16 січня по 28 лютого в ЗДО №37 був проведений Місячник безпеки під час використання газу в побуті.
Вихователем-методистом Назарук Л.М. був складений план заходів по підготовці та проведенню Місячника безпеки.  
Вихователі груп підібрали інформаційний матеріал для батьків, ілюстративний матеріал, дидактичні ігри, дитячу літературу.
 Вихователями всіх вікових груп були складені плани роботи з дітьми на Місячник безпеки.
Під час Місячника безпеки проведені наступні заходи:
-         Бесіди: «Малятам про вогонь», «Вогонь добрий, вогонь злий», «Якщо виникла пожежа», «Праця пожежників»;
-         Сюжетно-рольові ігри: «Виклик пожежників», «Їдемо на пожежу»;
-         Дидактичні ігри: «Що зайве?», «Засоби пожежогасіння», «Як уникнути неприємностей?», «Горить, не горить», «Договори слівце».  
Роботу проводили із залученням дітей до різних форм роботи: заняття, ігрова діяльність, театралізована діяльність, моделювання ситуацій та їх розв’язання.






















  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...