пʼятниця, 16 березня 2018 р.

Податківці в гостях у «Пізнайко»


         В гості до пізнайчат завітали начальник Бердянського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Федорова Оксана Володимирівна та завідувач сектору організації роботи Бердянської ОДПІ Іорданова-Давідянц Інна Вікторівна. Їх радо й тепло зустрічали діти старшої групи «Веселка».                   
       На занятті з економіки на тему «Чарівна квіточка від гнома - Економа», яке провели вихователі Аксьонова Н.Б. та Башеєва О.О., діти не тільки відповідали на запитання гнома - Економа, але й вирішували економічні завдання. А ще вихованці грали в цікаві  навчальні ігри економічного спрямування.       Також діти показали свої знання таких важливих понять: «товар», «обмін», «дохід», «бережливість», «реклама», «гроші», «витрати», «податки» та проявили себе маленькими громадянами нашої країни - ощадливими, дбайливими до природних ресурсів, за що і отримали від гостей щирі слова подяки та корисні подарунки.









  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...