вівторок, 30 травня 2017 р.

Флешмоб «З Україною в серці»


Педагогічний колектив та вихованці ДНЗ №37 долучились до проведення акції «Дня вишиванки». Дрес-кодом дня була вишиванка, і весь садок замайорив різнобарвними візерунками української вишиванки.
Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоровя та краси, оберегом щасливої долі та родової памяті.
У час відродження духовності, повернення до народних витоків, ми поступово прямуємо до пізнання самих себе, історії свого народу. Повертаємося обличчям до коріння нашої нації, традицій, бо знаємо, що без коріння нічого не росте. Ми повинні знати свої корені та думати про те, без чого не мислиться жоден народ: народні звичаї, традиції, про наші добрі і славні символи.
Весь педагогічний колектив закладу став учасником флешмобу «З Україною в серці», організованого і проведеного в садочку. Всі учасники отримали багато позитиву, а в очах кожного було видно гордість за наш національний символ. Цим заходом педагоги продемонстрували, що вони відчувають себе справжніми українцями, та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.
Одягнемо, друже, вишиванки –
Наш чарівний український стрій.
Не для когось, не для забаганки,
А для себе, вірний друже мій.




















  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...