субота, 13 травня 2017 р.

       Свято матері

В усьому світі День матері святкували і святкують у другу неділю травня. Тому на цьому тижні до дитячого садочку «Пізнайко» на крилах весни прилинуло Свято матері. У цей день вшановують Матір божу, у цей день низько вклоняються рідній матусі, яка дала нам життя, у цей день дякують ненці - Україні, яка зростила нас і від якої залежить наше майбутнє. Божа Матір, мати - Україна, рідна ненька - це три матері, що освячують наше життя.Всі педагоги разом з батьками і вихованцями виконували цю традицію і прийняли активну участь у виставці поробок  «Кращій матусі на світі я подарунок зроблю». Роботи вразили всіх оригінальністю і творчим підходом.







    
                                                   












10 травня у молодшій групі «Дюймовочка» пройшла музична розвага з  батьками «Дякую, ріднесенька, що ти в мене є!» Діти щиро привітали матусь зі святом, подарували всім присутнім гарний настрій. І матусі, в свою чергу, були відкриті для почуттів і з задоволенням приймали участь у веселих іграх, завзято танцювали, співали і навіть озвучили на дитячих музичних інструментах весняну казочку.






















Чи є краще, миліше слово в усіх мовах світу, ніж слово «Мама»!
Хай в житті вам радість буде,
Процвітайте, як той цвіт!
Дай же боже, нашим мамам
Многих, добрих, щасних літ!



  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...