вівторок, 22 листопада 2016 р.

Щедра осінь завітала до дітей в садочок



Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи.
Золота красуня — осінь-чарівниця!
По землі ступає, золотом іскриться.
В жовте і червоне листячко фарбує
І картини дивні, чарівні малює!

Так по чарівним доріжкам Осінь завітала до дітей дошкільного навчального закладу №37 "Пізнайко". Саме в такі дні, з 1 по 14 листопада у дитячому садочку проходять тижні творчості, бо кожна молода душа трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не оспівати її, не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує... І наші вихованці з батьками виготовляють дивовижні витвори мистецтва з природного матеріалу, беруть активну участь у вистаках і, звичайно, поринають у чарівну осінню атмосферу на музичних розвагах.

 

Вихователі та музичні керівники разом з дітьми створили неповторне свято для глядачів присутніх в залі, зуміли передати осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність по підготовці дітей до свята.



 Діти старших груп старанно виконували ролі у інсценівках, показуючи присутнім свої здібності і таланти; під час розігрування казок всі присутні емоційно підтримували героїв.


 




Провідною лінією музичних розваг для дітей молодшого дошкільного віку, був збір урожаю, де малята допомогли Лисичці впоратися з городніми роботами; граючи з дощиком, назбирали повні кузовки грибочків.


 

 По завершенню розваг і діти і присутні в залі отримали справжню насолоду від осінньої казки.


 

  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...