вівторок, 22 листопада 2016 р.

Семінар «Впровадження інноваційної методики "Лялька як персона": Педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини"»





18 листопада 2016 року в ДНЗ №37 «Пізнайко» в рамках проекту «Створення інклюзивного безпечного середовища в навчальних закладах і громадах» за підтримки  Всеукраїнського Фонду «Крок за кроком», Фонду Чарльза Стюарта Мотта та Фонду «Інститут Відкритого Суспільства» пройшов семінар для завідувачів та вихователів-методистів ДНЗ міста «Впровадження інноваційної методики "Лялька як персона": Педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини"».
Педагоги ДНЗ №37 «Пізнайко» ознайомили учасників семінару з новою інноваційною методикою «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини», та запропонували колегам свій досвід роботи з її використання в навчально-виховному процесі. 


 


Підсумком семінару був виступ координатора проекту по Запорізькій області, наукового співробітника лабораторії проблем інклюзивної освіти Інституту спеціальної педагогіки НАПН України Луценко Інни Василівни. Інна Василівна відмітила ефективність проведеної роботи по використанню даної методики ДНЗ №37 «Пізнайко», відповіла на питання учасників семінару, та надала цінні рекомендації щодо подальшого впровадження даної методики в роботі з дітьми в дошкільних навчальних закладах.    
 













  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...