вівторок, 12 листопада 2019 р.


«Щедра осінь та багата з подарунками прийшла»

Свято в дитячому садочку – це завжди дивовижні чудеса, чарівні фарби, дзвінкий сміх дітей, море посмішок і веселощів. Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інші, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти з парасолькою і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках. З настанням чудової осінньої пори в садочку розпочались осінні свята.   І весь садочок замайорів різнобарвними кольорами, залунав веселою музикою та гостинно відкрив двері для гостей.
До найменших вихованців груп «Веселка» і «Краплинка-веселинка» в гості завітало кошеня Мурчик, малюки з ним дружньо грали, танцювали та співали йому веселі пісеньки. 

Діти молодших груп «Дюймовочка», «Посмішка», «Сороконіжка» радо зустріли красуню Осінь, весело затанцювали з листочками і відправились на осінньому потязі в ліс, де їх чекав чарівний грибочок зі своїми друзями – лісовими звірятами та багато приємних сюрпризів.






В старших групах «Екотопік» і «Зірочка» діти розіграли для гостей музичну казку-драматизацію «Ріпка». Веселі Морквинки заграли в незвичному городньому оркестрі, а завзяті Бурячки величали царицю Ріпку дружнім хороводом. А в нагороду маленькі актори отримали не тільки дарунки від Осені, але й гучні бурхливі оплески від глядачів.






В старшій групах «Сонечко» і «Перлинка» в гості завітала не тільки красуня Осінь, а й пані Негода, але їй не вдалося зіпсувати святковий настрій малят. Вони із задоволенням грали в ігри, заводили   таночки та розповідали вірші про чарівну осінь. За це, наприкінці свята, дітей очікував приємний сюрприз від щедрої Осині та пані Негоди.

Вихованці середньої групи «Ягідка» разом з батьками побували в чарівному світі казки. Там вони зустріли сумну, печальну Осінь. Звеселяли її піснями, таночками, віршами, а неочікуваним гостем на святі стала Застуда Чихайлівна, але їй не вдалось наслати хвороби та зіпсувати гарний настрій діточок, бо вони дружать  зі спортом і вживають корисні вітаміни.




  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...