понеділок, 25 листопада 2019 р.


І засідання міського методичного об’єднання вихователів 6 – го року життя

З метою підвищення професійного рівня педагогів закладів дошкільної освіти 20.11.2019р. в ЗДО №37 «Пізнайко» пройшло І засідання міського методичного об’єднання вихователів 6 – го року життя (керівник вихователь ЗДО №37 «Пізнайко» Луньова Г.А.) з теми «Особистісно–орієнтовна модель навчання».
У роботі ММО взяли участь вихователі дітей 6 – го року життя всіх закладів дошкільної освіти міста, методист міського відділу освіти Ушно М. О.
Засідання розпочалося  у формі Ранкової зустрічі з метою ознайомлення слухачів із планом роботи ММО та  налаштування на плідну співпрацю педагогів.
Впровадження концепції Нової української школи – стало новим орієнтиром для змін в дошкільній освіті. Вихователь ЗДО №35 «Вишенька» Глушкова Т.В. ознайомила із загальними тезами Концепції.
Вихователь ЗДО №34 Циба І.О. розкрила нові прийоми та технології навчання за допомогою LEGO, а саме методики «Шість цеглинок 2.0». Педагоги мали можливість відчути позитивний вплив гри, як інструменту навчання та форми взаємодії педагога з дитиною, вміння працювати в команді та спілкування один з одним.
Практичним психологом ЗДО №37 «Пізнайко» Позняк Т.А. була надана інформація про технологію розвитку критичного мислення, проведений практикум щодо формування у дошкільників відповідних навичок та виховання якостей критично мислячої особистості, здатної знайти оптимальний шлях вирішення будь-якої проблеми. Слухачі охоче та з інтересом виконували завдання та вправи.
Зустріч пройшла у доброзичливій та творчій атмосфері.













  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...