пʼятниця, 8 червня 2018 р.


Брей-ринг «Економіка для малят»

Співпраця закладу дошкільної освіти №37 «Пізнайко» з бердянськими податківцями продовжується. Нещодавно для дітей середніх груп «Дюймовочка», «Сороконіжка», «Невгамовні» відбувся черговий захід на економічну тему – брей-ринг «Економіка для малят», на яке були запрошені начальник Бердянського управління ГУ ДФС у Запорізькій області Оксана Федорова та завідувач сектору організації роботи Бердянської ОДПІ Інна Іорданова-Давідянц.
На брей-рингі діти не тільки відповідали на запитання з економіки, але й вирішували завдання економічного направлення. Дітлахи показали свої знання щодо таких важливих понять, як "товар", "дохід", "реклама", "гроші", "витрати", "податки". Наші маленькі "пізнайчата" у ході інтелектуальної гри також показали свої знання про те, що їм відомо, що за свій труд працівники отримують заробітну плату, а частина цих грошей перераховується до бюджету у вигляді податків.
А ще, діти здивували гостей своїм усвідомленим розумінням необхідності сплати податків, та вразили своєю щирістю і допитливістю.
Оксана Володимирівна відмітила старанність і гарні знання дітей про професії, та подарувала дітям подарунки.














  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...