пʼятниця, 8 червня 2018 р.


Випускні свята

         Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Але  це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. Тому випускне свято завжди особливе.
         І ось  ця  мить  настала… У травні наш дитячий садок провів яскраві, незабутні випускні свята. Цього року наш заклад випустив три групи.
Усі випускники показали свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули  у  нашому садку, і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки.  Діти успішно  продемонстрували свої  уміння, кмітливість, винахідливість, творчі  здобутки  та  здібності.
         Хочеться від чистого серця побажати і нашим вихованцям, і їх батькам успіхів у навчанні, щасливої дороги і, звісно, знайти майбутнім школярам своє місце в житті.











  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...