неділя, 5 грудня 2021 р.

 


Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає міжнародний день людей з інвалідністю. Практичним психологом Позняк Т.А.  та педагогом соціальним Кутенець К.А. були проведені заходи в напрямку підтримки людей з обмеженими можливостями: ранкова зустріч «В колі людської турботи», дидактична гра «Ніжне слово», творча вправа «Сонечко милосердя», бесіда «Вчимося поважати», заняття "Творимо добро".

Під час заходів вихованці усвідомили поняття «толерантність», які риси притаманні толерантній людині. Виховуючи чуйність та співчуття у серцях майбутнього покоління, ми сприяємо усвідомленню і розумінню того, що інвалідність – це не вирок! Попри всі свої недуги – прив’язаність до візка, відсутність слуху чи зору – люди з особливими потребами демонструють світові свої надможливі здібності і стають для абсолютно здорових громадян прикладом мужності та рішучості, займають активну життєву позицію.

Криниця без джерела –  це не криниця,
І колос – це не колос без зерна
Без доброти душа – то є безкрила птиця,
Не заспіває жайвором вона






























  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...