понеділок, 28 вересня 2020 р.

 Всесвітній день моря

 24 вересня незвичайний день, особливо для тих хто небайдужий до проблем моря. В цей день у всьому світі відзначається Всесвітній день моря. Педагоги нашого дошкільного закладу виховують у своїх вихованців моральні почуття, бажання не забруднювати морське середовище Викликати у дітей емоційний відгук, почуття єдності, допитливе ставлення до природи – це мета, яку ми перед собою поставили та реалізовуємо.

В усіх групах дошкільного закладу пройшли заходи з метою розвитку у дошкільнят ціннісного ставлення до моря, розуміння його значущості в житті людей, виховання екологічної культури поведінки і вміння милуватися красою природи.

Цього дня в дитячому садку проведені тематичні бесіди й пізнавальні ігри про море, його мешканців, правила поведінки на морі, заняття з зображувальної діяльності. Діти розглянули книги, енциклопедії про моря, океани, їхніх мешканців.

Діти молодшої групи «Екотопик» за допомогою посібника «Підводний морський світ» поповнили свої знання про підводний світ, його мешканців, розширили словниковий запас, розвивали дрібну моторику рук.  Діти групи «Посмішка» переглянули презентацію «Таємниці моря».
















  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...