четвер, 30 січня 2020 р.


Заняття  з математики з використанням методик «Шість цеглинок» і «Шість цеглинок 2.0»


В рамках проведення атестації вихователь Луньова Г.А. провела презентаційне заняття з дітьми старшої групи з математики з використанням методик «Шість цеглинок» і «Шість цеглинок 2.0». Завдяки новому підходу до навчання, де LEGO - один з універсальних інструментів, що допомагає збагачувати ігровий досвід кожної дитини із урахуванням її індивідуальних уподобань, дитина пізнає світ на власному досвіді.
На проведеному занятті діти закріпили уміння рахувати у межах 10, розв’язували математичні приклади за допомогою цеглинок, поглибили просторові уявлення, виконували завдання за словесними вказівками, знаходили різні способи виконання завдань, тренували свою наполегливість та цілеспрямованість, уміння рухатись до цілі.
На занятті була присутня  завідувач  сектора дошкільної та позашкільної освіти відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Лисенко Л.В., яка високо оцінила діяльність педагога і результативність її роботи.











  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...