четвер, 3 жовтня 2019 р.


Навчальний тренінг «Інформаційно-методичне забезпечення освітнього процесу в ЗДО: розроблення програм, проектів, освітніх інновацій»


 З 24 - 26 вересня 2019 року на базі КЗДО (ясла-садок) №2 комбінованого типу "Зіронька" міської ради та Бердянської гімназії №3 "Сузір'я" відбувся навчальний тренінг для педагогів ЗДО м.Бердянськ "Інформаційно-методичне забезпечення освітнього процесу в ЗДО: розроблення програм, проектів, освітніх інновацій".  В ньому прийняли участь педагоги нашого закладу №37 «Пізнайко» - вихователь-методист Назарук Л.М., вихователь Товаровська Д.А., які у супроводі тренерів кафедри дошкільної освіти: старшого викладача Погрібняк Н.В. і доцента, к.пед.н. Шульги Л.М. - опановували вміння складати парціальну програму з розвитку дітей дошкільного віку, інноваційні розробки з педагогічного досвіду, розробляти проекти та підвищували рівень цифрової компетентності під час оформлення презентацій та буклетів.  Опановані під час тренінгу вміння і навички із розроблення програм, проектів, освітніх інновацій а також отримана  інформація про веб-джерела грандрайтингу  і ресурси фандрайзингу нададуть педагогам нашого закладу  можливість підвищити якість освіти та впровадити сучасні підходи  в освітній процес ЗДО,  брати  участь у фестивалях, виставках та проектах різних рівнів.














  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...