понеділок, 16 вересня 2019 р.


Спорт ми любимо – зі спортом дружимо

З 9 вересня 2019 по 14 вересня 2019 в закладі дошкільної освіти №37 з нагоди Дня фізичної культури і спорту  відбулись фізкультурно – оздоровчі та інформаційно-просвітницькі  заходи, метою яких було знайомство дітей з видами спорту, пропагування здорового способу життя, зміцнення здоров’я та залучення до занять фізичною культурою і спортом якомога більше дітлахів.
В рамках тижня малюки із захопленням гралися в цікаві рухливі ігри, ігри-естафети, брали участь у спортивних естафетах та змаганнях. А батьки вихованців, які займаються спортом розповіли на ранкових зустрічах про спорт, про свої спортивні досягнення та  нагороди. Закінчився тиждень дружнім марафоном та веселим флешмобом.
Тиждень пройшов весело, повчально, проведені заходи викликають у дітей бажання займатись спортом, берегти своє здоров’я. Адже вислів: «Здорові діти – здорова нація» не втрачає своєї актуальності.









  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...