четвер, 30 травня 2019 р.



«Прощавай, садок дитячий!»

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. І ось перші звуки прощального вальсу, яскраві таночки, веселі пісні, а сум огортає душу.
Під час випускних свят звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.  У своїх віршах маленькі випускники прославляли садочок,   дякували усім працівникам за щиру турботу.  
А, батьки випускників подякували вихователям за дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого та дивовижного, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому.  
Наприкінці випускних свят вихователі випускників  вручили майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи та фотоальбоми на згадку про роки, проведені в дитячому садочку.  




















 


  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...