середа, 27 лютого 2019 р.


Заняття «Подорож  казкою в рідну природу»


В рамках проведення атестації педагогів в садочку пройшов відкритий перегляд інтегрованого заняття «Подорож  казкою в рідну природу».
Під час відкритого перегляду заняття вихователь старшої групи «Дюймовочка» Бельчева В.А.  продемонструвала колегам власний позитивний досвід впровадження інноваційних технологій та методи з взаємодії з дітьми, а діти на занятті відчули  себе не  тільки мандрівниками, але іще і дослідниками, добре впорались з усіма завданнями тому, що педагог доцільно та вміло підібрав  методи, прийоми навчання та стимулював пізнавальну активність дітей із зміною різних видів діяльності.
Таке  поєднання сучасних та традиційних методів  забезпечує умови для  формування у  дітей цілісної картини світу. Ми сподіваємося, що наші вихованці понесуть у своїх чуйних серцях по  життєвим стежинам добрі почуття і яскраві емоції, щиру закоханість у красу природи рідного краю.








   

  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...