понеділок, 28 січня 2019 р.


Семінар для батьків «Іграшки та ігри , від яких залежить майбутнє дитини»


24 січня в садочку пройшов  семінар для батьків вихованців на тему: «Іграшки та ігри , від яких залежить майбутнє дитини».
Під час  заходу вихователь-методист Назарук Л.М. розкрила значення гри  та іграшки у розвитку дитини, довела, що іграшка – могутній чинник  виховання дітей, один із вагомих морально-естетичних орієнтирів, засобів соціалізації дитини, інтелектуального та психічного розвитку.


Педагоги Аксьонова Н.Б., Бельчева В.А. познайомили батьків із можливостями використання ЛЕГО, показали, як ЛЕГО може впливати на розвиток дитини, мислення й логіку, моторику, вміння долати труднощі, допомагати фантазувати, розкривати творчий потенціал.
Усі батьки – учасники із задоволенням пограли в запропоновані  ігри з ЛЕГО, від чого отримали позитивні емоції, заряд бадьорості, та зробили висновок, що ЛЕГО – це  універсальний інструмент для втілення нових ідей.    























  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...