середа, 19 грудня 2018 р.


Педагогічна рада "Світ праці і обрії пізнання"

На виконання річного плану роботи  ЗДО №37 «Пізнайко», з метою різнобічного вивчення проблеми трудового виховання дітей дошкільного віку, в закладі відбулася педагогічна рада №2 "Світ праці і обрії пізнання". До підготовки та проведення педагогічної ради були залучені: вихователь-методист Назарук Л.М., вихователь Луньова Г.А., практичний психолог Позняк Т.А.
Вихователь  Луньова Г.А. визначила особливості трудової діяльності дошкільників та завдання трудового виховання в дошкільному віці.
Вихователь-методист Назарук Л.М. провела дискусію про те, як здійснювати початкову профорієнтаційну роботу з дошкільниками, та ознайомила присутніх з довідкою «Про стан роботи з трудової діяльності в групах ЗДО».  
Практичний  психолог Позняк Т.А. познайомила педагогів з  основними аспектами, які слід враховувати під час організації роботи з профорієнтації та провела «Ерудит профорієнтації дошкільників».
Під час проведення педради усі педагоги приймали активну участь в обговоренні питань організації трудового виховання, ділилися власним досвідом з колегами. 











  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...