понеділок, 19 листопада 2018 р.


Проектна діяльність у ЗДО №37 «Пізнайко»

Людина – найцінніший скарб. Кожен з вас – особистість, і самої такої людини, як ви, більше на Землі немає і не буде. Мине не одне тисячоліття, поки людство зрозуміє, що  дитина – це найбільше багатство, і, що діти мають такі самі права, як і дорослі.
Саме тому нашими педагогами старшої групи «Дюймовочка» Мосейчук Н.Л., Бельчевою В.А. і керівником музичним Лисенко Р.М. був проведений проект «Мої права». У ході проекту вихователі ознайомили дітей з основними документами щодо захисту прав людини та з основними правами: правом на життя, на ім’я, правом виховуватися в родині, на любов, на захист, на турботу, на допомогу, на житло, на харчування, на друзів.
Захист проекту був проведений у формі розваги.
Діти показали всі свої знання про права і розіграли чудову музичну казочку «Про допитливого їжачка», який знайшов собі багато друзів, багато чого побачив і почув.
З казочки діти дізналися, що в них є право і на інформацію.
Маленькі актори дуже старалися, і отримали в нагороду гучні оплески від глядачів.
Захист проекту показав, що саме з дошкільного віку потрібно  виховувати  у дітей впевненість у собі, самоповагу і повагу до інших і закладати основи правового виховання.         
    



























  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...