четвер, 17 травня 2018 р.

Засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ЗДО на базі закладу дошкільної освіти №37 «Пізнайко»


       11  травня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №37 «Пізнайко» пройшло IV засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ЗДО міста Бердянськ за темою «Імідж закладу дошкільної освіти, як додатковий ресурс управління».
Засідання було проведено у формі «Школа майстерності».
         Вихователем-методистом ЗДО №37 Назарук Л.М. для слухачів МО був представлений власний досвід роботи «Формування позитивного іміджу» у вигляді презентації.  
         Також з колегами вихователь-методист ЗДО №40 Гончар О.О. та вихователь-методист ЗДО №35 Носач А.С. поділилися своїми досвідами роботи з впровадження інноваційних методик в освітньому процесі.
         А під час роботи в групах учасники МО обговорили та визначили чинники й умови,  що позитивно й негативно впливають на імідж ЗДО.
         Наприкінці засідання були підведені підсумки роботи ММО вихователів-методистів за 2017 – 2018 рік та запропоновані питання для обговорення на наступний навчальний рік.











  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...