пʼятниця, 22 вересня 2017 р.

«Ми в проекті «Сприяння освіті»»



Відповідно до Меморандуму про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та компанією the LEGO Foundation (проект «Сприяння освіті») від 22.12.2016, згідно наказу Міністерства освіти України від 14.07.2017 № 1048 «Щодо забезпечення реалізації у 2017 – 2018 навчальному році проекту «Сприяння освіті» у навчальних закладах» та з метою упровадження у навчально-виховний процес навчальних закладів основ конструювання наш дошкільний навчальний заклад №37 приєднується до проекту «Сприяння освіті» в 2017 році.  

Завдяки цьому проекту, педагогічний колектив нашого дошкільного навчального закладу матиме можливість використовувати інноваційні освітні технології, зокрема ігрові технології у роботі з дітьми, які будуть сприяти їх особистісному та інтелектуальному розвитку, формуванню базових якостей особистості дитини (здатність дитини на власні сили, діяти самостійно, відповідально, розсудливо, справедливо, креативно), навчать дітей проектувати дії, досягати мети, сформують вміння вихованців домовлятись.

Відео-презентація «LEGO-конструктори – майбутнє в освіті»

  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...