вівторок, 24 січня 2017 р.

Спортивна розвага



У системі фізичного виховання дітей у ДНЗ №37 «Пізнайко» чільне місце займають фізкультурні свята та розваги. Їх мета – активна  участь всієї групи у запропонованому заході, виховання стійкого інтересу до активної рухової діяльності, удосконалення рухових навичок дітей, створення радісного настрою.

24 січня в групі старшого дошкільного віку «Перлинка» пройшла спортивна розвага. Діти старшої групи «Перлинка» з нетерпінням чекали цього свята, особливо тому, що до участі на ньому запросили своїх батьків.
Під звуки маршу та бурхливі оплески зустрічали спортивні команди, які бадьоро крокували у музичній залі.
У ході свята були проведені спортивні розминки та розважальні естафети, лікар Айболіт надав корисні поради, а діти навчили Бабу-Ягу правилам харчування та займатись спортом.
А, наприкінці, свята не тільки дітей чекав сюрприз, але й дорослих теж. На свято завітали гості: депутати Бердянської міської ради Безверхий В.П. та Букало С.І. з корисними подарунками – миючими пилососами та пароконвектоматом від народного депутата Пономарьова О.С. та міського голови Чепурного В.П. та депутатського корпусу.          
Діти, батьки і працівники закладу дуже задоволені і вдячні за такі подарунки!



















  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...