четвер, 15 грудня 2016 р.

Участь ДНЗ у підсумковій конференції «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини»



              6 – 7 грудня 2016 року за проектом «Створення інклюзивного безпечного середовища в навчальних закладах і громадах», за підтримки Всеукраїнського фонду «Крок за кроком», Фонду Чарльза Стюарта Мотта та Фонду «Інститут Відкритого Суспільства», у місті Дніпро відбулась підсумкова конференція «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини», учасниками якої були вихователь-методист ДНЗ №37 Назарук Л.М. і керівник музичний Лисенко Р.М.

         Вони презентували свій досвід використання методики «Лялька як персона: педагогічний підхід для соціального і психологічного розвитку дитини», ознайомилися з досвідами інших учасників проекту, побували на заняттях-зустрічах з ляльками в ДНЗ № 378 м. Дніпро,поділилися своїми результатами роботи та обговорили проблемні питання, які виникали під час використання методики, отримали на них відповіді.
 




  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...