понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Тренінг за проектом «Вчимося жити разом»






На базі комунального дошкільного навчального закладу інтелектуального розвитку дитини №37 «Пізнайко» Бердянської міської ради Запорізької області, в рамках міжнародного проекту «Вчимося жити разом», за підтримки Європейського Союзу, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та громадської організації «Здоров’я через освіту», з 25 по 27 жовтня 2016 року відбувся регіональний тренінг для представників дошкільної освіти з міста Бердянська та Бердянського, Куйбишевського, Приморського, Пологівського, Розівського, Токмацького районів.




Тренери Позняк Тетяна Анатоліївна (практичний психолог ДНЗ №37, м. Бердянськ), Прокопович Вікторина Михайлівна (практичний психолог ДНЗ №6, м. Мелітополь) ознайомили учасників із метою, завданнями, очікуваними результатами та планом впровадження проекту «Вчимося жити разом» у дошкільних навчальних закладах.

Вони презентували парціальну програму «Вчимося жити разом» з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6 – 7 років на засадах розвитку життєвих навичок. Педагоги мали можливість спробувати себе у ролі тренера і відпрацювати заняття для вихованців за цією програмою, набули нових знань, умінь, навичок для практичної роботи з дітьми. 







  Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася кількість дітей дошкільного віку з підвищеною тривожністю. Однією з основних пр...